Senin, 28 November 2016

After a few post about beauty and event report now in this post, you will see my experience purchase cloth online in neon mode.
Actually neon mode not just sell cloth, there're many other stuff like shoes, bag, etc. But since i just search for shirt i won't buy the other, event some the shoes are really cool!

 Setelah beberapa kali posting tentang kecantikan dan acara yang aku datangi, di postingan kali ini adalah seputar belanja baju onlline di neon mode.
Sebenarnya neon mode tidak tanya menjual baju saja, masih ada produk lainnya seperti sepatu, tas, dll. Kali ini bakalan beli kemeja sih :)

Websitenya Neon mode
Instagram Neon Mode























There're many online website that sell cloth now, but not all of it sell good quality product. I've several times order cloth on online shop, but between the picture and the stuff that arrived are really different. Really disappointed right?! :( 

Saat ini banyak banget online shop yang jualan baju, tapi ya nggak semuanya menjual baju dengan kualitas yang bagus. Sempat beberapa kali belanja baju online dan yang datang itu beda sama yang di foto. Sedih banget! :(
Well,this is the first time to do purchasing in here, i will write honest review. :)
First, the package will be arrive really soon, if mine around 3 days.
Second, they are processed the order then sending the invoice after the payment through your registered email. Then after that they are send another email to inform you that your order has been shipped.

Ini pertama kalinya belanja di sini dan semuanya yang tertulis ini murni komentarku. :)
Pertama, paketnya bakalan datang dengan sangat cepat, kalau orderku kemarin ini sekitar 3 hari gitu.
Kedua, mereka bakalan proses ordernya lalu mengirimkan invoice setelah pembayaran ke email yang telah kalian daftarkan. Lalu setelah itu esoknya bakalan trima email lagi yang menyatakan bahwa ordernya itu telah dikirim.

Third, after the package came.
The package came like usual package (in the outside) but after open it up there's a bag. 
In side the bag there is my package, the bag quite good (Picture below). 

Ketiga, setelah paketnya sampai.
Paketnya kale dilihat dari luar sih kayak paket biasa, tapi setelah membukanya ada tasnya. 
di dalam tasnya baru deh ada pesanannya, tasnya lumayan loh (foto di bawah ini).

Then the stuff!
Made In Indonesia- The quality is not lose comparing to the other branded cloth.
The material is quite comfy even the material it's little bit thick. soft, the stitch also really"details". This is PREMIUM Quality!
To Wash it: should use cold water, do not bleach it and then u should use medium temperature for the iron.
Really recommended!!!!

Dan barangnya!
Buatan Indonesia- Kualitasnya gak kalah loh sama yang brand-brand~
Bahannya nyaman dipakai, walaupun kainnya sedikit tebal. Nggak mudah kusut, jahitannya rapi dan bagus banget. Ini PREMIUM Quality!
Untuk mencucinya: pakai air dingin, jangan di bleaching, dan pas di sertira itu pakai suhu yang medium.
Sangat rekomen!!!
stitches and fabric of the shirt / jahitan dan bah dari kemeja 

~Bonus~

OOTD Using the cloth~
OOTD menggunakan bajunya~
There's few style using .
Ini ada beberapa style menggunakannya.
This photo are taken while i having a really short trip to Bali.
foto ini di ambil ketika ak berlibur ke Bali.

➤ As an outer

First style is it can be an outer. 
Style pertama, bisa jadi luaran.

➤ As usual wear

Too make it not formal i used short pants and open up two buttons. 
Supaya tidak terkesan formal, ak menggunakan celada pendek dan dua kancing teratas di buka (harap pakai inner ya). 

➤ Fashion  

It's holiday and even on hot day we still want to look cool isn't?! 
T-shirt is not enough to make your holiday ootd looks cool!
Karena ini liburan and tentunya ingin tetap terlihat keren walaupun panas-panasan?!
Karena itu kaos itu nagga cutup buat bikini ootd liburanmu kelihatan keren!


And this is another inspiration style for using it.

With skirt
With Jeans
With trouser  

























With Kulot

With one piece we can create many style! This is STYLISH~

Amanda Torquise . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates