Hi there! Welcome to my blog..

Jumat, 18 November 2016

Who doesn't know OMEGA Watches brand??! OMEGA Watches is Swiss Luxury Watch Manufacturer. Well, i'm not a big fan of watches but this one i known because of their limited edition collection with "James Bond". Well, you're right i'm fan of him.. > < 

Siapa yang tidal mengenal Brand jam tang OMEGA??! Jam tangan OMEGA merupakan jam tangan mewah buatan Swiss. Sebenarnya ak bukan fan dari jam tangan ini, tapi tau brand yang satu ini karena jam tangan koleksi edisi terbatas yang mengusung "James Bond" sebagai modelny. Kalau yang satu ini aku memang ngefans sih. > < 

On 16th November 2016 Omega watches boutique owner Jean Rascal Perret are held a VIP Private diner with guest star and host Pevita Pearce with Joe Taslim. Both of them is an entertainer and they are really famous!! 

Pada tanggal 16 November 2016 pemilik dari Omega watch boutique Jean Rascal Perret mengadakan VIP Private dinner dengan guest star and host Pevita Pearce dan Joe Taslim, siapa sih yang tidak mengenal kedua bintang papan atas ini?! 
With Mr. Jean Rascal Perret and Mr. Joe Taslim
With Ms. Pevita Pearce
The dinner is held on De'soematra and many top people are being invited. Really thankful to be here, being invited by Mr. Ezra Soetopo (He also host on this event, He's a composer and song writer of Religion band named Sound of Praise and famous pastor too) Then whose coming to this event???  Well, not many person i know but There's Samuel Wongso- He's owner of Wong-Hang Tailor (Really famous suit designer), Amelia Salim- Founder of @Classeurofficial also Executive producer of Java East Film, Margenie Winarti- Miss Grand International Indonesia 2014(world top 10) she's also Miss Earth Indonesia Air 2014 and still many fabulous people! > <
Then while have dinner they bring out the Omega watches collection.. People can try and many them also took a picture with the watches. :D

Dinnernya diadakan di De'soematra dan banyak orang-orang "atas" datang. Sangat bersyukur ada disini, di invite oleh Mr.Ezra Soetopo (Ia juga host acara ini, seorang penults lagu sera composer dari Band Rohani Sound Of Praisedan juga seorang pastor terkenal). Jadi siapa saja yang data ke acara ini?? Tidak semua orang aku kenal tetapi Ada Samuel Wongso- Seorang designer jas terkenal, Amelia Salim- Pendiri @Classeurofficial juga Executive producer of Java East Film, Margenie Winarti- Miss Grand International Indonesia 2014(world top 10) ia juga Miss Earth Indonesia Air 2014, dan masih banyak lagi yang keren tapi ga tau siapa. > < 
Selagi menikmati hidangan mereka mengeluarkan koleksi jam tangannya. Kita bisa mencoba dan banyak yang juga mengambil foto sambil menggenakan jamnya. :D
Excitement are all over me~ 
After looking all of their collection,I should deciding which one i would like to try and took a picture with and this is the hardest part!!! Their collection was beyond cool and awesome > < Then this is the watch that i choose. 

Jadi ikut semangat buat mencoba~
Setelah melihat-lihat seluruh koleksi yang di pamerkan dan subit banget milih salah satu buat foto, banyak yang bagus dan keren. Pada akhrinya pilihanku jatuh pada ini. 
Really! 
This watch is really beautiful, isn't??! Ican't take off my eyes on it.. > <
I rather choose silver rather than gold, cause of for me silver look more flawless and also gorgeous in the same time.
The size also so me~ I have big bone but not thick that's why this type is really fit. 
Dan....

Ini serius!
Jam ini sanggat cantik,ya nggak sih??!  Sampai-sampai nggak bisa berhenti ngeliatinnya.. > <
Dibandingkan warna gold aku lebih suka warna silver, buat aku lebih terkesan bersih dan juga memukau disaat yang bersamaan.
 Lalu untuk sizenya jugaa~ Karena punya tulang yang terbilang besar tapi tipis jam dengan type seperti ini pas di tanganku.
Dan......

~Picture of me with others~

Then on 17 November 2016 Omega Watch officially open a new boutique on Tunjungan Plaza 5- Surabaya (East Java).
As a prize for 100 people who first came got a key and one of the key is "right" key can open a box which inside of it there's a OMEGA watch (of course for FREE). 

Pada tanggal 17 November 2016 kemarin Omega watch telah membuka boutique pertama di Surabaya, yang bertempat di Tunjungan Plaza 5.
Dan sebagai hadiah 100 orang pengunjung pertama akan mendapatkan kunci, dimana kunci yang "benar" dapat membuka box dan memenangkan jam tangan Omega ini!!

Well, once again congratulation for opening the 1st boutique :)
Sekali lagi selamat untuk bukanya boutique Omega yang pertama di Surabaya :)


<Bonus side>
What they served???
This one is another thing!!!
But i added here cause of i think maybe some of you "probably" curious what kind of food that they serve for VIP Private dinning. 
Then This is it :)

Apa yang di hidangkan???
Yang satu ini adalah hal lain!!!
Tapi ini aku tambahkan karena aku merasa kalau "mungkin" diantara kalian ada yang penasaran, kayak gimana sih makanan yang di hidangkan untuk acara VIP Private Dinning.
Dan inilah menunya :)

Appetizer
First course: New season asparagus salad rolled in smoked beef,
topped with hollandaise sauce gratin
Soup: Cream of wild mushroom with sea salt lavaoche bread 
Main Course: Australian beef medallions in red wine reduction,
dill vegetables and potato gnocchi  
Dessert: Dulce chocolate dome, orange coulis
and berry compote served with caramel ice cream. 
Then you are in the end of this posting~ Thank you for reading or visiting my blog ^ ^
Dan..... Kamu telah di bagian akhir dari postingan kali ini, thank you ya sudah mampir~ ^ ^


Amanda Torquise . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates