Senin, 28 November 2016

Stylish with Neon Mode

After a few post about beauty and event report now in this post, you will see my experience purchase cloth online in neon mode.
Actually neon mode not just sell cloth, there're many other stuff like shoes, bag, etc. But since i just search for shirt i won't buy the other, event some the shoes are really cool!

 Setelah beberapa kali posting tentang kecantikan dan acara yang aku datangi, di postingan kali ini adalah seputar belanja baju onlline di neon mode.
Sebenarnya neon mode tidak tanya menjual baju saja, masih ada produk lainnya seperti sepatu, tas, dll. Kali ini bakalan beli kemeja sih :)

Websitenya Neon mode
Instagram Neon Mode























There're many online website that sell cloth now, but not all of it sell good quality product. I've several times order cloth on online shop, but between the picture and the stuff that arrived are really different. Really disappointed right?! :( 

Saat ini banyak banget online shop yang jualan baju, tapi ya nggak semuanya menjual baju dengan kualitas yang bagus. Sempat beberapa kali belanja baju online dan yang datang itu beda sama yang di foto. Sedih banget! :(
Well,this is the first time to do purchasing in here, i will write honest review. :)
First, the package will be arrive really soon, if mine around 3 days.
Second, they are processed the order then sending the invoice after the payment through your registered email. Then after that they are send another email to inform you that your order has been shipped.

Ini pertama kalinya belanja di sini dan semuanya yang tertulis ini murni komentarku. :)
Pertama, paketnya bakalan datang dengan sangat cepat, kalau orderku kemarin ini sekitar 3 hari gitu.
Kedua, mereka bakalan proses ordernya lalu mengirimkan invoice setelah pembayaran ke email yang telah kalian daftarkan. Lalu setelah itu esoknya bakalan trima email lagi yang menyatakan bahwa ordernya itu telah dikirim.

Third, after the package came.
The package came like usual package (in the outside) but after open it up there's a bag. 
In side the bag there is my package, the bag quite good (Picture below). 

Ketiga, setelah paketnya sampai.
Paketnya kale dilihat dari luar sih kayak paket biasa, tapi setelah membukanya ada tasnya. 
di dalam tasnya baru deh ada pesanannya, tasnya lumayan loh (foto di bawah ini).

Then the stuff!
Made In Indonesia- The quality is not lose comparing to the other branded cloth.
The material is quite comfy even the material it's little bit thick. soft, the stitch also really"details". This is PREMIUM Quality!
To Wash it: should use cold water, do not bleach it and then u should use medium temperature for the iron.
Really recommended!!!!

Dan barangnya!
Buatan Indonesia- Kualitasnya gak kalah loh sama yang brand-brand~
Bahannya nyaman dipakai, walaupun kainnya sedikit tebal. Nggak mudah kusut, jahitannya rapi dan bagus banget. Ini PREMIUM Quality!
Untuk mencucinya: pakai air dingin, jangan di bleaching, dan pas di sertira itu pakai suhu yang medium.
Sangat rekomen!!!
stitches and fabric of the shirt / jahitan dan bah dari kemeja 

~Bonus~

OOTD Using the cloth~
OOTD menggunakan bajunya~
There's few style using .
Ini ada beberapa style menggunakannya.
This photo are taken while i having a really short trip to Bali.
foto ini di ambil ketika ak berlibur ke Bali.

➤ As an outer

First style is it can be an outer. 
Style pertama, bisa jadi luaran.

➤ As usual wear

Too make it not formal i used short pants and open up two buttons. 
Supaya tidak terkesan formal, ak menggunakan celada pendek dan dua kancing teratas di buka (harap pakai inner ya). 

➤ Fashion  

It's holiday and even on hot day we still want to look cool isn't?! 
T-shirt is not enough to make your holiday ootd looks cool!
Karena ini liburan and tentunya ingin tetap terlihat keren walaupun panas-panasan?!
Karena itu kaos itu nagga cutup buat bikini ootd liburanmu kelihatan keren!


And this is another inspiration style for using it.

With skirt
With Jeans
With trouser  

























With Kulot

With one piece we can create many style! This is STYLISH~

Jumat, 18 November 2016

The Sweet Dine with Omega

Who doesn't know OMEGA Watches brand??! OMEGA Watches is Swiss Luxury Watch Manufacturer. Well, i'm not a big fan of watches but this one i known because of their limited edition collection with "James Bond". Well, you're right i'm fan of him.. > < 

Siapa yang tidal mengenal Brand jam tang OMEGA??! Jam tangan OMEGA merupakan jam tangan mewah buatan Swiss. Sebenarnya ak bukan fan dari jam tangan ini, tapi tau brand yang satu ini karena jam tangan koleksi edisi terbatas yang mengusung "James Bond" sebagai modelny. Kalau yang satu ini aku memang ngefans sih. > < 

On 16th November 2016 Omega watches boutique owner Jean Rascal Perret are held a VIP Private diner with guest star and host Pevita Pearce with Joe Taslim. Both of them is an entertainer and they are really famous!! 

Pada tanggal 16 November 2016 pemilik dari Omega watch boutique Jean Rascal Perret mengadakan VIP Private dinner dengan guest star and host Pevita Pearce dan Joe Taslim, siapa sih yang tidak mengenal kedua bintang papan atas ini?! 
With Mr. Jean Rascal Perret and Mr. Joe Taslim
With Ms. Pevita Pearce
The dinner is held on De'soematra and many top people are being invited. Really thankful to be here, being invited by Mr. Ezra Soetopo (He also host on this event, He's a composer and song writer of Religion band named Sound of Praise and famous pastor too) Then whose coming to this event???  Well, not many person i know but There's Samuel Wongso- He's owner of Wong-Hang Tailor (Really famous suit designer), Amelia Salim- Founder of @Classeurofficial also Executive producer of Java East Film, Margenie Winarti- Miss Grand International Indonesia 2014(world top 10) she's also Miss Earth Indonesia Air 2014 and still many fabulous people! > <
Then while have dinner they bring out the Omega watches collection.. People can try and many them also took a picture with the watches. :D

Dinnernya diadakan di De'soematra dan banyak orang-orang "atas" datang. Sangat bersyukur ada disini, di invite oleh Mr.Ezra Soetopo (Ia juga host acara ini, seorang penults lagu sera composer dari Band Rohani Sound Of Praisedan juga seorang pastor terkenal). Jadi siapa saja yang data ke acara ini?? Tidak semua orang aku kenal tetapi Ada Samuel Wongso- Seorang designer jas terkenal, Amelia Salim- Pendiri @Classeurofficial juga Executive producer of Java East Film, Margenie Winarti- Miss Grand International Indonesia 2014(world top 10) ia juga Miss Earth Indonesia Air 2014, dan masih banyak lagi yang keren tapi ga tau siapa. > < 
Selagi menikmati hidangan mereka mengeluarkan koleksi jam tangannya. Kita bisa mencoba dan banyak yang juga mengambil foto sambil menggenakan jamnya. :D
Excitement are all over me~ 
After looking all of their collection,I should deciding which one i would like to try and took a picture with and this is the hardest part!!! Their collection was beyond cool and awesome > < Then this is the watch that i choose. 

Jadi ikut semangat buat mencoba~
Setelah melihat-lihat seluruh koleksi yang di pamerkan dan subit banget milih salah satu buat foto, banyak yang bagus dan keren. Pada akhrinya pilihanku jatuh pada ini. 
Really! 
This watch is really beautiful, isn't??! Ican't take off my eyes on it.. > <
I rather choose silver rather than gold, cause of for me silver look more flawless and also gorgeous in the same time.
The size also so me~ I have big bone but not thick that's why this type is really fit. 
Dan....

Ini serius!
Jam ini sanggat cantik,ya nggak sih??!  Sampai-sampai nggak bisa berhenti ngeliatinnya.. > <
Dibandingkan warna gold aku lebih suka warna silver, buat aku lebih terkesan bersih dan juga memukau disaat yang bersamaan.
 Lalu untuk sizenya jugaa~ Karena punya tulang yang terbilang besar tapi tipis jam dengan type seperti ini pas di tanganku.
Dan......

~Picture of me with others~

Then on 17 November 2016 Omega Watch officially open a new boutique on Tunjungan Plaza 5- Surabaya (East Java).
As a prize for 100 people who first came got a key and one of the key is "right" key can open a box which inside of it there's a OMEGA watch (of course for FREE). 

Pada tanggal 17 November 2016 kemarin Omega watch telah membuka boutique pertama di Surabaya, yang bertempat di Tunjungan Plaza 5.
Dan sebagai hadiah 100 orang pengunjung pertama akan mendapatkan kunci, dimana kunci yang "benar" dapat membuka box dan memenangkan jam tangan Omega ini!!

Well, once again congratulation for opening the 1st boutique :)
Sekali lagi selamat untuk bukanya boutique Omega yang pertama di Surabaya :)


<Bonus side>
What they served???
This one is another thing!!!
But i added here cause of i think maybe some of you "probably" curious what kind of food that they serve for VIP Private dinning. 
Then This is it :)

Apa yang di hidangkan???
Yang satu ini adalah hal lain!!!
Tapi ini aku tambahkan karena aku merasa kalau "mungkin" diantara kalian ada yang penasaran, kayak gimana sih makanan yang di hidangkan untuk acara VIP Private Dinning.
Dan inilah menunya :)

Appetizer
First course: New season asparagus salad rolled in smoked beef,
topped with hollandaise sauce gratin
Soup: Cream of wild mushroom with sea salt lavaoche bread 
Main Course: Australian beef medallions in red wine reduction,
dill vegetables and potato gnocchi  
Dessert: Dulce chocolate dome, orange coulis
and berry compote served with caramel ice cream. 
Then you are in the end of this posting~ Thank you for reading or visiting my blog ^ ^
Dan..... Kamu telah di bagian akhir dari postingan kali ini, thank you ya sudah mampir~ ^ ^


Selasa, 08 November 2016

Japanesse Look with Canmake

I know you will love this one like i do ^ ^
I tried to make Japanesse look here, using Japan cosmetics "Canmake"

What the difference between Korean and Japanesse make up??
The different just only on the eyebrow, while Korean have straight eyebrow Japanesse have high in the bottom of the eyebrow. I did make a comparation below :)

Then next is step by step for making the look~
First, sunscreen then bb cream. This bb cream is really light and also give natural looks but not really cover up. If you have healthy skin (without pimples or redness) this bb cream can be used even if you have sensitive skin. 

Next step is powdering, i've used the two way cake one. This one is more heavy than compact powder, more covering, but both of compact and this two way cake was easily to be crack. After few hours there's crack below my eyes (on puff area). > < i think this suit for natural looks without bb cream.

Well, now we moving to the hardest part TT___TT 
For me this is the hardest part, "MAKING EYEBROW"
I took long time for making it, but i still wanna share how to make it.
Make the box first with pencil eyebrow (not exactly box,but like a frame of your eyebrow). After it, fill in with cake eyebrow or you can use eyebrow tint. Then don't forget to brush it, it will gives natural look on your eyebrow. Below is picture of eye shadow (there's like an diamond in the centre of it and below it also eye shadow) The eye brow is on the right of the eye shadow (in the middle).

The difficult part already passed, let's make the eye shadow :) Applying first the light over the eyes then one tone darker just near by the eyelashes, then last is the darkest one on the end of the eyes. If difficult to following you can see the picture below then copying it. Well, don't forget after applying the darkest colour blend it all. 

After it now we make the eyeliner, As usual....
Look down and try to draw it from the back to the front.
if want to know more detail can click this.

Then we move to another step which is blush on.
Blush on will makes your face looks fresh, and also give different impression based in the colour that you've use. For example, pink colour will give sweet/ cute look and if orange will give a fresh look. 
I used the pink one, Cream cheek number 7 and if you more love the glittery one you can use flowery blush on number .


 I put mascara on my eye lashes.
and now we're moving on to the lip > < this one is the best part :p
I directly used lip gloss, this one lip gloss not like usual lip gloss. The colour of it will matched your body temperature!!!!
I really love this <3 

If you doesn't want you can put pink colour or red, both of it are avail :)






















After all above, it's depends on you if you want put on some countoring.
If me i just put it on my nose to make it look up.
Then this is it!!!!!!
























I'm trying and learning, i really appreciate any feedback or comments :)
Sincerely, Bella Amanda T