Hi there! Welcome to my blog..

Jumat, 15 Januari 2016

Ohayou ^ ^


Hello everyone, First review of 2016 goes to Kaminomoto"Hair Growth Accelerator (Gold/G)" 150ml. 

Hallo semuanya, Review pertama di tahun 2016 ini akan mengulas tentang Kaminomoto "Hair Growth Accelerator (Gold/G) 150ml ".  (Indonesian Language)

Hair is like a crown. Have a healthy, shining and plenty hair are all people wishing for. That's why people really concern about hair and it's usual for one person for using some hair treatment to maintain their hair.

Rambut adalah mahkota, memiliki rambut yang sehat, bersinar dan lebat adalah impian semua orang. karena itu,masalah rambut menyita banyak perhatian. Tak jarang satu orang dapat menggunakan banyak sekali produk perawatan rambut.

Well,i've hair loss problem after i dyed my hair, it's really sad when wash hair or combing it i got some hair loss. :' But after using it for 1 month the amount of hair loss are getting decrease even sometimes just a few and can be counted with hand. Beside decrease hair loss, result after using Kaminomoto is make hair stronger and theres some new hair grows. Yey~ :) 

Setelah mewarnai rambut aku jadi punya masalah rambut rontok, sedih banget pas keramas atau sisiran banyak rambut yang rontok.  Tapi sekarang jumlah rambut rontoknya uda berkurang bahkan bisa di hitung dengan jari. Selain rontoknya berkurang effect penggunaan yang lainnya itu rambut makin kuat dan banyak rambut baru tumbuh. Yey~  (In Indonesian Language)


Kaminomoto is the most renowned manufacturer of hair care products in Japan since 1908, all Kaminomoto hair growth preparations contains ingredients from natural sources. Table below contains ingredients and function of Kaminomoto Hair Growth Accelerator (Gold/G) 150ml. :) 

Kaminomoto adalah produsen produk perawatan rambut yang paling terkenal di Jepang sejak 1908, Semua persiapan produk penumbuh rambut Kaminomoto mengandung bahan alami. Tabel di bawah ini adalah bahan-bahan dari Kaminomoto penumbuh rambut dan manfaatnya bagi rambut kita. :) (Indonesian Language)

You can see, all ingredients of Kaminomoto Hair accelerator below are natural and they have good impact for our hair.
hehehe..  ^ <

Kalian bias check sender di tabel di bawah ini bahan-bahan dari Kaminomoto Hair Accelerator (Gold/G) 150ml ini itu apa aja and manfaatnya buat rambut kita.
(Indonesian Language)



IngredientsINCIFunctions
AllantoinALLANTOINFrees from dandruff and itching.
D-Pantothenyl AlcoholPANTHENOLEncourages cell function. Suppresses scalp inflammation.
Kamigen KSOPHORA ANGUSTIFOLIA ROOT EXTRACTAccelerates hair growth by encouraging cell functions of scalp and hair root, and activating blood circulation.
Pyridoxine HydrochloridePYRIDOXINE HClPrevents dandruff, and reduces excessive sebum.
Kamigen EISODON TRICHOCAPRUS EXTRACTAccelerates hair growth by encouraging cell functions of scalp and hair root, and activating blood circulation.
HinokitiolHINOKITIOLEncourages cell function of scalp and hair root.
Anti-septic function frees from dandruff and itch.
β-Glycyrrhetinic AcidGLYCYRRHETINIC ACIDFrees from dandruff and itch, suppresses inflammation.
Maintains healthy scalp.
Capsicum TinctureCAPSICUM ANNUUM EXTRACTPromotes hair growth by stimulating the scalp and hair root, and encouraging blood circulation.
Also, it works effectively to control itch.
NeotakanalNEOTAKANALAccelerates hair growth by encouraging cell function and activating blood circulation. Anti-septic function frees from dandruff and itch.
(OTHER INGREDIENTS)
ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, GLYCERIN, MENTHOL, ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE, WATER


Next let's move to how to use it:
Selanjutnya,bagaimana cara pemakaiannya :

1. Before using Kaminomoto hair growth accelerator (Gold/G) it's better to wash hair with shampoo that less chemist then wait until 10 then wash it, after it it's better to using hair dryer to dry the hair.
1. Keramaslah dulu sebum menggunakan Kaminomoto hair growth accelator (Gold/G), gunakan shampoo yang bahan kimianya rendah dan gunakan hair dryer untuk mengeringkan rambut. (Indonesia Language)

2. Combing the hair and then sprinkle some onto scalp twice a day (In the morning and before bed time).
2. Sisir rambut lalu tuang Kaminomoto hair growth accelerator (Gold/G) secukupnya ke kulit kepala 2 kali sehari (Di pagi hari dan sebelum tidur).

3. Then massage with a circular motion so that serum can be absorb into the scalp and hair roots.

3. Pijat dengan gerakan memutar supaya serum bisa meneresap ke dalam bagian kulit kepala dan akar rambut. Serum di aplikasikan 2 kali dalam sehari, pagi dan sekitar 15 menit sebelum tidur.




4. Applying an appropriate amount regularly over a long time is more effective than applying a large amount once.
4. Dengan pemakaian yang tepat dan secara teratur selama waktu yang lama akan lebih efektif dari pada menerapkan sejumlah besar dalam sekali pemakaian.




Guys this Kaminomoto hair acceleration can be use for both of men or woman,so if you're man and want to try this product is it possible. :3
and this product not just works on me, i also found comment from people who also using Kaminomoto.

Kaminomoto hair acceleration dapat digunakan siapa aja. Jadi buat yang pria,kalau kalian mau coba produk ini nggak masalah :3
Produk ini tidak hanya sangat bekerja di aku loh, waktu browsing aku nemuin comment dari salah seorang pengguna Kaminomoto.

See, No more doubt to use Kaminomoto product right? You won't disappointed. 
Actually Kaminomoto company not just have this product,they have many great product. To check more about it you can visit their official website.
Nah nggak ragu lagikan buat nyoba produknya Kaminomoto?! Nggak bakal menyesal deh ^ <
Sebenarnya produk perusaan Kaminomoto ga hanya Hair Acceleration aja, mereka juga memproduksi beberapa produk lain yang juga ga kalah bagusnya dengan produk ini. Untuk lebih detailnya bisa di check di Kaminomoto official website.
http://www.kaminomoto.co.jp/english/index.html

Sekarang kalian produk Kaminomoto telah hadir di kota kalian. Tinggal pergi ke :

JAKARTA, BANDUNG, BEKASI, BALIKPAPAN, BOGOR, CIBINONG, CIKARANG, DENPASAR, DEPOKMAKASSAR, MEDAN,PALEMBANG, PEKAN BARU, SEMARANG, SURABAYA, TANGERANG, & YOGYAKARTA



JAKARTA, BANDUNG, SERPONG, DEPOK, SURABAYA Atau bisa beli online di www.Nihonmartbeauty.com - Kosmetik Online
Really happy, because in these new year my hair problem can be solved, it's time to say good bye to hair loss :3
Thank you Kaminomoto
Seneng deh, di awal tahun baru ini masalah rambutku terpecahkan. Daa rambut rontok :3

Amanda Torquise . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates