Kamis, 22 Desember 2016

Alert for Photo lover-Skyline Design

"Alert" Pretty cafe for took photo!!!!  Many beautiful photo are showing up in the instagram taken in this place and of course curiosity over me. This cafe name is Sky Line Located in the Ruko bukit golf regency Unit BM/BN. Their phone is +6281260140567.
This cafe is from 1st until 2nd floor and the "hits" spot to photo is on 2nd floor and this is it~

Kafe cantik buat kami yang suka foto!! Banyak banget lihat foto-foto bagus di Instagram yang di ambil di tempat ini. Tentu jadi penasaran buat mampir dan foto-foto, Nama cafenya skyline. Berlokasi di Ruko bukit golf regency Unit BM/BN, dan nomor telpnya : +6281260140567.
Aslinya cafe ini 2 lanai tapi yang jadi tempot hits buat fotonya itu yang di lantai 2nya, dan inilah dia~










Well, not just for took a beautiful photo, this cafe also have delicious food that must to try.
Then recommend food or beverages that should try if came to this cafe are:

Nggak tanya buat tempot foto cantik, cafe ini juga punya makanan yang mesti di coba.
Rekomendasi dari aku yang mesti di coba itu :
Smooties 
I really love this <3
Aku suka banget sama yang satu ini <3


Carrot Cake (Kue Wortel)
This one is little bit weird but, when i ate it. i'm not really tasted carrot i this cake and it was delicious!!!! if you visit this cafe this one is On the "must to try" list~
Kue yang satu ini sedikit aneh, tapi pas aku coba. Rasa wortelnya ga seberapa kok dan ini sangat enak!!!!  Salah satu menu yang mesti dicoba cala berekunjung ke cafe ini~

Beside the Carrot cake i also recommend you to try their layers cake
First pic is flavor and Second pic is Taro
Selain kue wortel kalian mesti coba kue lapis?
Yang foto pertama ini rasa dan yang kedua rasa Taro/ Ubi.



Well, i'm not came here alone. I'm with my partner in crime, Jessica Ie~
She also blogger and have her own blog :)
we took a picture in every spot in there, and just scroll down to see the picture.

Tentunya aku gak datang sendirian. aku bersama Jessica ie, my partner in crime~
Dia juga seorang blogger dan memiliki blognya sendiri :)
Kita banyak banget foto-foto, dan buat yang penasaran ini lo foto"nya.

The famous spot to take a picture is this one.
Tempat yang paling banyak di pakai buat ambil foto itu yang ini.














Can you see in the picture below? many of them took a picture on "it"~
Bisa di lihat di gambar di atas, banyak banget yang foto di hits spotnya~

On the next post it will be about My Best Beauty Product on 2016!!
See ya in this 31 December ^ ^
Postingan berikutnya bakalan tentang Produk Make up Terbaik versi aku di 2016 ini!!!
Jangan luna check blog ku tang gal 31 December ini yea ^ ^
X.O.X.O
~ Bella Amanda ~




Sabtu, 10 Desember 2016

SKII- Suminagashi Change your destiny Event

In the end of November, exactly on 22 -27th. SK-II held an event on Tunjungan Plaza 3- Surabaya (East Java- Indonesia). The event is really fun! Knowing more the detail of it just by scrolling down~

First of all the theme for SK-II edition on this year is Suminagashi (Actually every year SK-II have special holiday edition). This is the Special Holiday Edition for this year~
Tema Special Holiday edition SK-II di 2016 ini adalah Suminagashi (Sebenarnya setiap tahun SK-II memiliki special holiday edition). Ini adalah Special Holiday Edition tahun ini~
The blue one called Purity, Then Orange is Courage, and last Green is Awakening.
Yang biru itu namanya Purity, lalu yang orange itu Courage, dan terakhir hijau Awakening.

Well, I guess you know this package.
This is last year SK-II Special holiday Edition.
Nah, aku tebak kalian mengenali gambar di basan ini.
Yes, ini adalah SK-II edisi special holiday tahun lalu.

Then what is Suminagashi means??

Suminagashi 
This one is the most interesting part when visiting SK-II event, you can try the "Suminagashi" 
Suminagashi "floating ink" is Japanese art. None of the drop ink is wrong, i't precious and unique. That's similar to what SK-II believe, that every woman can be beautiful in their own way.
Below is picture of me and my friend while making our suminagashi scarf.
There's short video also. 

Ini adalah yang paling ketika mengunjungi eventnya SK-II, kamu bisa mencoba "Suminagashi".
Suminagashi atau "tinta yang mengambang" adalah seni Jepang yang menggunakan teknik kuno untuk melukis di atas air. Dalam esensi Suminagashi, tidak ada "tetes yang salah". Setiap tetesan tinta dinilai begitu unik dan berharga. SK-II Percaya bahwa semua perempuan dapat menjadi cantik dengan caranya masing-masing, sama halnya seperti esensi dari Suminagashi.
Di bawl ini ada foto ku dan teman sedan membuat scarf dengan teknik suminagashi,
dan ada video singkat pembuatannya~

Cool Photo Booth 
This one get my attention! When arrived in the atrium of Tunjungan Plaza 3 there's a box near by the stage. You can took photo there with your own camera, but if use their camera it can print it out.
Yang satu ini sanggat menarik perhatioanku saat mengunjungi booth SK-II. Di dekat panggung ada tempat photo khusus! 
My picture on Photo Booth
(Hasil cetaknya/ Result of the photo)

Skin check and Consult with SK-II Beauty Consultant 


 ➤ Save up to 35% On Purchasing Festive Set





  Really love SK-II Product! Not just girls like us that like the product, my mom and many of her friends also like and use it.
Suka banget sama produk SK-II! Nggak hanya remaja cewe aja yang suka tapi ibu-ibu seperti ibuku dan teman-temannya juga pakai dan suka sama SK-II ini.
And this is some of ClozetteID member that attend the SK-II event on 24th November 2016.
Dan ini foto dari ClozetteID member saat menghadiri acara SK-II pada tanggal 24 November 2016.

In the 24th November Brand Ambassador of SK-II, Mrs Susan Bacthiar is coming! Many Beauty enthusiasm and blogger are coming  because of there's a talk show with her and not just it, there's also make up tutorial and challenge with prizes!
Pada tanggal 24 November Brand Ambassador dari SK-II, Kak Susan Bachtiar datang dan membagikan pengalamannya. Ada talk show, make up tutorial dan lomb dengan hadiah produk SK-II. Berikut foto acaranya~

(photo pada saat talk show/ photo when talk show)

(photo pada saat make up tutorial/Photo when make up tutorial)

This is picture of make up challenge winner (Pemenang dari make up challenge)

Then we also took a picture together with SK-II Brand Ambassador Mrs.Susan Bachtiar



They give beauty blogger and beauty interest those came a Pitera- Essence set in Holiday edition~
 Because of it as Bonus i will give little bit review of the product and details about it below. :3

Pihak SK-II memberikan  Pitera- Essence set yang Special Holiday Edition~
Karena itu sebagai bonus aku bakalan kasi sedikit review produk dan detailnya di bawah ini. :3

Each SK-II Pitera Essence Set contains of : 
Setiap SK-II Pitera Essence Set terdiri dari:

⧫ Facial Treatment Essence 75ml
The texture is pure and lightweight miracle water is quickly absorbed into the skin.
This is signature product, the much-loved and most awarded bestseller, Facial Treatment Essence has over 90% Pitera. Pitera is a clear liquid rich in vitamins, amino acids, minerals and organic acids. It's the miracle ingredient discovered over 35 years ago that remains essentially unchanged till today. It helps to improve the appearance of 5 dimensions of beautiful, crystal clear skin: spots are less visible, appearance of wrinkles is reduced, skin texture is more refined, firmness is improved, and radiance is beautifully elevated. Its irreplaceable formula gently exfoliates the face and helps moderate the skin surface renewal cycle. 

⧫ Facial Treatment Clear Lotion 30ml
The texture is light and watery, this toning lotion penetrates into the skin surface.
This one is an effective toner to remove dirt and exfoliate old skin cells.
This effective toning lotion with a mix of AHA and Pitera exfoliates dead skin cells and impurities. Its clarifying formula prepares your face for the rest of your skincare regimen.

⧫ Facial Treatment Mask 1pc
This mask is suitable for every skin type that craves an instant boost of hydration. Delivering maximum moisture in just a few minutes, this mask makes your skin look and feel noticeably softer, smoother, more translucent, and dewy.

This Pitera Essence Set is an essential collection of three of SK-II's bestsellers to begin the skin's journey towards ageless skin 💘

How is it?! Really fun and interesting right?! I guess now you're hoping SK-II to came to your city :P
Now you are in the end of this post, 
Thank you for reading~ 

_SK-II Event Change Your Destiny_ 

Kamis, 01 Desember 2016

Mizon dust clean up peeling toner review

Around 3 weeks ago, i got package from els young and traaarraa~ 
This is what i got "Mizon- Dust Clean Up Peeling Toner"
Sekitar 3 minggu yang lalu, ak dapat paket dari els young dan traaraa~
Ini yang ada di dalam box "Mizon- Dust Clean Up Peeling Toner"


This toner cleanses the skin and will make your skin pure and clean.
It's contains: 
Water, Glycerin, Alcohol, Propanediol, Pentylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Salvia Hispanica Seeed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sodium Citrate, Salicylic Acid, Chamomilia Recutita (Matricaria) Leaf Extract, Butylene Glycol, Ethylhexylgycerin, Portulaca Olearacea Extract, Disodium EDTA, 1-2- Hezanediol, Aloe Barbandesis Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Chamacyparis Obtusa Leaf Extract, Salim Alba (Willow) bark Extract, Moriga Pterygosperma Seed Extract, Glycolic Acid, Lactobacillus/ Soybean Ferment Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Phenoxyethanol, Fragnance.

Toner ini membersihkan multi dan dapat membuat kulitmu lebih segar dan bersih.
Kandungan dalam Tonernya :
Water, Glycerin, Alcohol, Propanediol, Pentylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Salvia Hispanica Seeed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sodium Citrate, Salicylic Acid, Chamomilia Recutita (Matricaria) Leaf Extract, Butylene Glycol, Ethylhexylgycerin, Portulaca Olearacea Extract, Disodium EDTA, 1-2- Hezanediol, Aloe Barbandesis Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Chamacyparis Obtusa Leaf Extract, Salim Alba (Willow) bark Extract, Moriga Pterygosperma Seed Extract, Glycolic Acid, Lactobacillus/ Soybean Ferment Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Phenoxyethanol, Fragnance.

After using Dust Clean Up Peeling Toner nightly since i got the package, i can write down my first impression and my comment on this product. 
Well, when first got the package the box are nice. It's gray in the outside but in the inside the color is tiffany blue (name of the color type).

Setelah menggunakan Dust Clean Up Peeling Toner setiap malam sejak mendapatkan paketnya, jadi bisa nulis kesan pertama dan komenku. 
Pertama-tama saat dapat paketnya dan buka isinya, boxnya lumayan bagus. Bagian luarnya berwarna abu-abu dengan motif, lalu pada bagian dalamnya warnanya tiffany blue (jenis warna).


Actually when the right time to use toner and how to use it?
Applying an appropriate amount onto cotton pad and gently wipe off your skin along the texture.
Then when is the right time? the right time is after wash face and wipe it with towel or tissue. Then apply the toner. 

Sebenarnya kapan sih waktu yang tepat untuk menggunan toner dan bagaimana?
Cara pengunaannya ialah dengan menuangkan secukupnya ke kapas muka dan di usapkan ke wajah, dengan ke arah atas.
Lalu waktu yang tepat untuk menggunakannya ialah setelah mencuci muka, lalu setelah di keringkan dengan handuk atau tisu barulah menggunakan toner.


Then my result:
When i pour it in a cotton pad, the smell of the toner are really good! 
Then applied it to my face, it's really light, the alcohol not really there, after few minute the skin feel tight. Well, i also read other review, the result will be different for each person, for me i have combination skin and it not really sensitive. 

Hasil dari pemakaianku:
Pada saat aku menuangkannya ke kapas, terbium aroma harum dari tonernya! 
Lalu aku applikasikan ke wajah, sangat ringan, alcoholnya juga ga keras, lalu setelah beberapa menit wajahnya terasa ketarik gitu. 
Selain itu, ak juga sempat baca review lain tentang produk ini. Dan hasilnya tip orang itu bisa berbeda, kalau ak memiliki kulit kombinasi dan nggak terlalu sensitiv.


Where to find Mizon Dust Clean Up Peeling Toner
Dimana dapat membeli  Dust Clean Up Peeling Toner

Els Young

Here is the catalogue of Mizon product in the Els Young (there's details and price on it also).
And beside the dust clean series, there's another series that you can choose which one is match to your skin type (oily, dry, combination)


Thank you for reading, see y on the next post. ^ <
X.O.X.O
Terima kasih telah berkunjung ke blog ku ^ <
X.O.X.O  



Senin, 28 November 2016

Stylish with Neon Mode

After a few post about beauty and event report now in this post, you will see my experience purchase cloth online in neon mode.
Actually neon mode not just sell cloth, there're many other stuff like shoes, bag, etc. But since i just search for shirt i won't buy the other, event some the shoes are really cool!

 Setelah beberapa kali posting tentang kecantikan dan acara yang aku datangi, di postingan kali ini adalah seputar belanja baju onlline di neon mode.
Sebenarnya neon mode tidak tanya menjual baju saja, masih ada produk lainnya seperti sepatu, tas, dll. Kali ini bakalan beli kemeja sih :)

Websitenya Neon mode
Instagram Neon Mode























There're many online website that sell cloth now, but not all of it sell good quality product. I've several times order cloth on online shop, but between the picture and the stuff that arrived are really different. Really disappointed right?! :( 

Saat ini banyak banget online shop yang jualan baju, tapi ya nggak semuanya menjual baju dengan kualitas yang bagus. Sempat beberapa kali belanja baju online dan yang datang itu beda sama yang di foto. Sedih banget! :(
Well,this is the first time to do purchasing in here, i will write honest review. :)
First, the package will be arrive really soon, if mine around 3 days.
Second, they are processed the order then sending the invoice after the payment through your registered email. Then after that they are send another email to inform you that your order has been shipped.

Ini pertama kalinya belanja di sini dan semuanya yang tertulis ini murni komentarku. :)
Pertama, paketnya bakalan datang dengan sangat cepat, kalau orderku kemarin ini sekitar 3 hari gitu.
Kedua, mereka bakalan proses ordernya lalu mengirimkan invoice setelah pembayaran ke email yang telah kalian daftarkan. Lalu setelah itu esoknya bakalan trima email lagi yang menyatakan bahwa ordernya itu telah dikirim.

Third, after the package came.
The package came like usual package (in the outside) but after open it up there's a bag. 
In side the bag there is my package, the bag quite good (Picture below). 

Ketiga, setelah paketnya sampai.
Paketnya kale dilihat dari luar sih kayak paket biasa, tapi setelah membukanya ada tasnya. 
di dalam tasnya baru deh ada pesanannya, tasnya lumayan loh (foto di bawah ini).

Then the stuff!
Made In Indonesia- The quality is not lose comparing to the other branded cloth.
The material is quite comfy even the material it's little bit thick. soft, the stitch also really"details". This is PREMIUM Quality!
To Wash it: should use cold water, do not bleach it and then u should use medium temperature for the iron.
Really recommended!!!!

Dan barangnya!
Buatan Indonesia- Kualitasnya gak kalah loh sama yang brand-brand~
Bahannya nyaman dipakai, walaupun kainnya sedikit tebal. Nggak mudah kusut, jahitannya rapi dan bagus banget. Ini PREMIUM Quality!
Untuk mencucinya: pakai air dingin, jangan di bleaching, dan pas di sertira itu pakai suhu yang medium.
Sangat rekomen!!!
stitches and fabric of the shirt / jahitan dan bah dari kemeja 

~Bonus~

OOTD Using the cloth~
OOTD menggunakan bajunya~
There's few style using .
Ini ada beberapa style menggunakannya.
This photo are taken while i having a really short trip to Bali.
foto ini di ambil ketika ak berlibur ke Bali.

➤ As an outer

First style is it can be an outer. 
Style pertama, bisa jadi luaran.

➤ As usual wear

Too make it not formal i used short pants and open up two buttons. 
Supaya tidak terkesan formal, ak menggunakan celada pendek dan dua kancing teratas di buka (harap pakai inner ya). 

➤ Fashion  

It's holiday and even on hot day we still want to look cool isn't?! 
T-shirt is not enough to make your holiday ootd looks cool!
Karena ini liburan and tentunya ingin tetap terlihat keren walaupun panas-panasan?!
Karena itu kaos itu nagga cutup buat bikini ootd liburanmu kelihatan keren!


And this is another inspiration style for using it.

With skirt
With Jeans
With trouser  

























With Kulot

With one piece we can create many style! This is STYLISH~